City break in Londra! 142 EUR (zbor, cazare 3 nopti si mic-dejun)

0
Am gasit un pret excelent pentru un city break in capitala Regatului Unit la inceputul lunii decembrie. Vei plati doar 142 eur pentru zbor si 3 nopti de cazare cu mic-dejun inclus la hotel cu rating bun si aproape de metrou, in camera dubla/twin cu baie privata.

Si pentru ca la inceputul lui decembrie, Londra se imbraca in haine de sarbatoare, vei putea ajunge si in pietele de Craciun organizate prin oras sau sa admiri luminile pe Oxford street.

Tot ce iti mai trebuie sunt bani de buzunar pentru mancare si transport. Pentru muzee si alte activitati gratuite puteti arunca si un ochi pe articolul nostru cu Top 20 locuri si activitati gratuite in Londra.

Nu va temeti de distanta fata de centrul orasului pentru ca Londra este foarte foarte bine organizata in ceea ce priveste transportul public, iar statiile de metrou sunt peste tot.

142€
 /pers.
City break Londra
Perioadă: 4-7 decembrie 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Londra (STN)
 
ZBORCAZARE

Zboruri ieftine către Londra (STN) din alte orașe


Alege cazare
Optiunea 1
Total 3 nopti | 81€ /pers.
Optiunea 2
Total 3 nopti | 83€ /pers.

Înapoi la zbor
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Adaugă un comentariu

Top
error: Content is protected !!

Vrei să te anunțăm când apar oferte noi?

Îți trimitem un email când publicăm o ofertă de vacanță.

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten