Citybreak la Marea Adriatica, Pescara: de la 120 EUR/pers (zbor, cazare 3 nopti, mic-dejun)

0
Astazi iti propunem o escapada in regiunea Abruzzo cu 3 nopti de cazare langa plaja, vedere la mare si mic-dejun inclus la numai 120 EUR/pers 🙂
Pescara are deschidere la 16km de plaja aurie la marea Adriatica, incepand din Pescara pana la Montesilvano sau Terramo (nord) si  Francavilla (sud). La 40min de Pescara, se afla Parcul National si regiunea muntoasa Abruzzo. Asa ca, daca te-ai plictisit de plaja,  poti face  o excursie de o zi in unul dintre satele pitoresti de la poalele muntilor, Sulmona sau L’Aquilla.

Pescara este deasemenea si un oras al petrecerilor, barurile si cluburile de pe coasta fiind deschise pana dimineata. Si daca tot prinzi o zi de luni, e bine de stiut ca lunea este zi de  targ in zona stadionului :).

Clima: Vezi aici cum este vremea in Pescara in luna septembrie.

120€
 /pers.
Citybreak Pescara
Perioadă: 17-20 sept 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Pescara
 
ZBORCAZARE

Zboruri ieftine către Pescara din alte orașe


Alege cazare
Optiunea 1
Total 3 nopti | 73.5€ /pers.
Optiunea 2
Total 3 nopti | 87€ /pers.

Înapoi la zbor
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Adaugă un comentariu

Top
error: Content is protected !!

Vrei să te anunțăm când apar oferte noi?

Îți trimitem un email când publicăm o ofertă de vacanță.

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten