Vacanta in Cipru, Ayia Napa in sezon! 126 eur (zbor si 5 nopti de cazare)

0
Iti propunem o idee vacanta la plaja, in sezon, de data asta in Ayia Napa, Cipru, epicentrul distractiei si nu numai. Cu plaje superbe, ca Nissi beach si  rasarituri de poveste, impreuna cu posibilitati nelimitate de a petrece pana dimineata, cu siguranta in Ayia Napa nu vei avea timp sa te plictisesti. 🙂

Recomandam si plimbarile cu barca spre pesteri, micul parc de distractii din centrul statiunii, sa faceti parasailing si poate chiar sa inchiriati o masina sau un scooter pentru a vizita si alte parti ale insulei, de ce nu, chiar partea turceasca.

de la
126
/pers.
Vacanta Cipru
Perioadă: 4-9 iunie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Larnaca
 
ZBORCAZARE

Zboruri ieftine către Larnaca din alte orașe

Alege cazare
Optiunea 1
Total 5 nopti | 80€ /pers.
Optiunea 2
Total 5 nopti | 85€ /pers.
Optiunea 3
Total 5 nopti | 112.5€ /pers.
Rezerva zbor
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Adauga un comentariu

Top

Nu rata nici o ofertă! Vrei să te anunțăm când apar oferte noi?

Iți trimitem un email zilnic, cu ofertele publicate în ziua respectivă, pentru vacante sau zboruri.

Te-ai abonat cu succes să primești oferte pe mail.