Vacanta in Maldive de Mos Nicolae: 678 EUR/pers (zboruri, cazare 7 nopti)

0
Fa-ti cadou de Mos Nicolae, o vacanta in Maldive! 🙂 Am gasit o oferta foarte buna de zbor catre Maldive din Bucuresti via Milano la inceputul lunii decembrie si cu o  escala scurta in Abu Dhabi. Spor la rezervari!

Propunerile  noastre de cazare sunt in Hulhumale si Male, insa poate fi o baza foarte buna pentru explorarea insulelor din apropiere, transferurile cu ferry catre alte insule sunt destul de ieftine (cativa dolari) si astfel poti face cateva excursii si pe alte insule.

Clima: Vezi aici sau aici cum este vremea in Maldive in luna decembrie si ce spun altii despre calatoriile in Maldive in aceasta perioada.

Viza: Cetatenii romani nu au nevoie de viza in prealabil pentru a intra in Maldive. Se acorda viza la punctul de trecere frontiera, pentru maximum 30 de zile, la intrarea in tara. Documente necesare pentru obtinerea vizei de intrare: Pasaport valabil cel putin inca 6 luni de la data de incepere a calatoriei.

678€
 /pers.
Vacanta Maldive
Perioadă: 30 nov. - 8 dec. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Milano (BGYMXP)
ZBOR 1
PLECARE
Milano (MXP)
Destinatie
Maldive
ZBOR 2
ZBORCAZARE
Bucuresti - Milano (BGYMXP)
30 nov. - 9 dec. 2016
Milano (MXP) - Maldive
29 nov - 7 dec. 2016

Alte date disponible pentru ruta Milano (MXP) - Maldive


Alege cazare
Optiunea 1
Total 7 nopti | 238€ /pers.
Optiunea 2
Total 7 nopti | 260.5€ /pers.
Optiunea 3
Total 7 nopti | 340€ /pers.

Inapoi la zbor
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email atunci când publicăm o ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten