Zboruri catre Filipine – Manila, 414 EUR dus-intors din Bucuresti

0
Palawan in noiembrie? Am gasit un tarif foarte bun la zboruri catre Manila, Filipine din Bucuresti via Milano in luna noiembrie. Zborul necesita o noapte de cazare (la dus) in Milano sau in aeroportul Malpensa.

Vezi ofertele de cazare in aeroportul Malpensa pentru perioada 12-27 nov. 2016.

Daca totusi zbori la Milano pentru prima data, iti recomandam sa ramai 2 nopti si in Milano, astfel poti avea parte de 2 vacante intr-una singura, citybreak in MIlano si vacanta exotica in Filipine. 🙂

Clima: Din noiembrie pana in aprilie este cea mai buna perioada de mers in Filipine, fiind sezonul uscat. Vezi mai multe detalii aici.

Viza: Cetăţenii români care deţin paşapoarte simple nu au nevoie de viză de intrare pe teritoriul Republicii Filipine pentru o perioadă de şedere de maxim 30 de zile.

414€
Zbor Filipine
Perioadă: 13-27 nov. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Milano (MXP)
ZBOR 1
PLECARE
Milano (MXP)
Destinatie
Manila
ZBOR 2
DETALII ZBOR
Bucuresti - Milano (MXP)
12-27 nov. 2016
Milano (MXP) - Manila
13-27 nov. 2016Alte date disponible pentru zborul Milano (MXP) - Manila


Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Adaugă un comentariu

Top
error: Content is protected !!

Vrei să te anunțăm când apar oferte noi?

Îți trimitem un email când publicăm o ofertă de vacanță.

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten