Zboruri catre insula zeilor, Bali in ianuarie si februarie! 419 EUR dus-intors din Bucuresti cu bagaj de cala inclus!

0
Am gasit zboruri ieftine din Bucuresti catre Bali, Indonezia in ianuarie si februarie. Zborurile sunt operate de Turkish Airlines si Garuda Indonezia. Bagajul de cala este inclus in pret.

Citeste si articolele noastre despre Bali, ce poti face in Ubud cu un buget redus, 8 lucruri pe care nu trebuie sa le ratezi in Bali si 6 locuri unde am mancat foarte bine si ieftin in Bali.

419€
Zbor Bali
Perioadă: 28 ian. - 9 feb. 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Bali (DPS)
ZBOR
DETALII ZBOR

Alte date disponible pentru zborul Bucuresti - Bali (DPS)


Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si linkurile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si contin toate taxele, insa aceste tarife se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Adaugă un comentariu

Top
error: Content is protected !!

Vrei să te anunțăm când apar oferte noi?

Îți trimitem un email când publicăm o ofertă de vacanță.

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten