1 iunie in Palma de Mallorca! 257 eur (zboruri, cazare 5 nopti si mic-dejun)

0

Pentru ca am gasit tarife bune si 1 iunie este zi libera, iti propunem o mini-vacanta de Ziua Copilului! Relaxeaza-te cateva zile si descopera cea mai mare insula dintre Baleare, Palma de Mallorca!

 / pers.
Vacanta Palma de Mallorca
Perioadă: 29 mai - 3 iun. 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Madrid
ZBOR 1
PLECARE
Madrid
Destinatie
Palma de Mallorca
ZBOR 2

DETALII VACANȚĂ

Perioadă călătorie:  29 mai - 3 iun. 2017

ZBOR

Rută:  Bucuresti-Madrid-Palma de Mallorca | zboruri operate de Ryanair si Norwegian Air
Tarif:  145 euro de persoană, dus-intors.

CAZARE

Opțiunea 1:   D-H Marbel | Rating 3.7/5 pe Tripadvisor, camera dubla/twin cu baie privata, piscina, Wi-Fi, mic-dejun inclus, localizat in Can Pastilla.
Tarif:  224 euro / 5 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

Opțiunea 2:   Isla del Sol | Rating 4/5 pe Tripadvisor, camera dubla/twin cu baie privata, piscina, localizat in Can Pastilla.
Tarif:  246 euro / 5 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

TOTAL

euro / persoană | zbor și cazare (Opțiunea 1)
euro / persoană | zbor și cazare (Opțiunea 2)Alte zboruri ieftineAceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.