3 zile de vara la Roma! 76 euro/pers (zbor si cazare)

0

In luna iunie ai ocazia sa petreci 3 zile in Orasul Etern cu numai 76 euro/persoana, tarif ce include zborul dus-intors cu Ryanair (plecare dimineata si intoarcere seara) si 2 nopti de cazare la hotel cu rating bun.

De curand am profitat de un tarif similar la zboruri si am petrecut 3 zile in Roma.i Ne-am intors cu informatii proaspete despre bugetul de calatorie in Roma si detalii organizatorice.

Pentru ca tarifele nu se actualizeaza mereu in timp real, pe motorul de cautare alege Ryanair (oficial) pentru a vedea tarifele din screenshoturile noastre.

La sfarsitul articolului gasesti si alte perioade pentru un city break ieftin in Roma cu plecari din Bucuresti.

 / pers.
City break Roma
PLECARE
Bucuresti
Destinație
Roma
 
  • Opțiunea 1
    2 nopți | /pers.
    Opțiunea 2
    2 nopți | /pers.

DETALII VACANȚĂ

Perioadă călătorie:  12-14 iunie 2017

ZBOR

Ruta:  Bucuresti-Roma(CIA)-Bucuresti, zbor operat de Ryanair.
Tarif:  30 euro de persoana, dus-intors.

CAZARE

Opțiunea 1:   Amico Hotel | Rating 7.5/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata. Amplasat in zona Porta Maggiore, aproape de centru si obiective turistice. Taxa oras inclusa.
Tarif:  92 euro / 2 nopți pentru 2 adulți | euro de persoana.

Opțiunea 2:  Hotel Portamaggiore | Rating 7.4/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, mic-dejun inclus. Amplasat in zona Porta Maggiore. Taxa oras inclusa.
Tarif:  142 euro / 2 nopți pentru 2 adulți | euro de persoana.

TOTAL

euro / persoana | zbor și cazare (Opțiunea 1)
euro / persoana | zbor și cazare (Opțiunea 2)

Alte perioade pentru City break Roma


Zbor din Bucuresti
21-23 iunie 2017

/ pers. | zbor și cazare 2 nopți

Rezerva zborRezerva cazare
Zbor din Bucuresti
14-16 iunie 2017

/ pers. | zbor și cazare 2 nopți

Rezerva zbor Rezerva cazare


[su_service title="Cum rezerv vacanța?" icon="icon: heart" icon_color="#e54e53"] Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.