3 zile la Milano! 99 eur/pers (zbor si cazare 2 nopti)

2

O noua ocazie pentru a vizita capitala internationala a modei la un super pret! Gasesti mai jos o propunere pentru o escapada de 3 zile la Milano in care ai zborul si 2 nopti de cazare la 99 euro de persoana.

La sfarsitul articolului gasesti si alte perioade pentru un city break ieftin in Milano cu zboruri din Bucuresti si Timisoara. Biletele de autobuz de la aeroportul Bergamo pana in Milano costa 8 euro si pot fi achizitionate online aici.

 / pers.
City break Milano
PLECARE
Bucuresti
Destinație
Milano
 
ZBORCAZARE
Opțiunea 1
2 nopți | /pers.
Opțiunea 2
2 nopți | /pers.

DETALII VACANȚĂ

Perioadă călătorie:  24-26 mai 2017

ZBOR

Ruta:  Bucuresti-Milano-Bucuresti | zbor operat de Wizzair
Tarif:  52 euro de persoana, dus-intors.

CAZARE

Opțiunea 1:   Residence Cenisio | Rating 3.5/5 pe Tripadvisor, camera dubla/twin cu baie privata, la 650 de metri de stația de metrou Cenisio si de alte mijloace de transport.
Tarif:  93 euro / 2 nopți pentru 2 adulți | euro de persoana.

Opțiunea 2:  Villa Cheta | Rating 3.5/5 pe Tripadvisor, camera dubla/twin cu baie privata, aproape de mijloace de transport.
Tarif:  106 euro / 2 nopți pentru 2 adulți | euro de persoana.

TOTAL

euro / persoana | zbor și cazare (Opțiunea 1)
euro / persoana | zbor și cazare (Opțiunea 2)

Alte perioade pentru City break Milano


Zbor din Timisoara
19-22 mai 2017

/ pers. | zbor și cazare 3 nopți

Rezerva zbor  Rezerva cazare
Zbor din Bucuresti
22-25 mai 2017

/ pers. | zbor și cazare 3 nopți

Rezerva zbor  Rezerva cazare


Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

2 comentarii

  1. As vrea sa stiu daca asta este pretul final. Am mai gasit asemenea oferte avantajoase la pret dar cand am sunat mi s-a spus cu totul alt pret (mult mai mare). Si as vrea sa stiu daca hotelul se afla in apropierea aeroportului. Multumesc.

    • A Traveler and Adventurer_ on

      Buna Alexandra,

      Inainte de toate, te rugam sa consulti si sectiunea Intrebari frecvente pentru mai multe detalii despre ofertele prezentate pe site. Toate tarifele afisate pe Aventurescu sunt finale si includ toate taxele.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten