3 zile la Roma! 97 eur/pers (zbor si cazare cu mic-dejun inclus)

1

In luna mai ai ocazia sa petreci 3 zile in Orasul Etern cu numai 97 euro/pers, tarif ce include zborul dus-intors (plecare dimineata si intoarcere seara) si 2 nopti de cazare la hotel cu rating bun si aproape de centru.

De curand am mai facut o vizita in Roma si ne-am intors cu informatii proaspete despre bugetul de calatorie in Roma si detalii organizatorice.

Pe motorul de cautare alegeti Ryanair si Wizzair pentru a vedea tarifele din screenshotul nostru.
Am pregatit aici o lista cu zboruri catre Roma cu plecare din majoritatea oraselor mari din Romania.

 / pers.
City break Roma
Perioadă: 24-26 mai 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Roma
ZBOR 1
PLECARE
Roma
Destinatie
Bucuresti
ZBOR 2

DETALII VACANȚĂ

Perioadă călătorie:  24-26 mai 2017

ZBOR

Rută:  Bucuresti-Roma-Bucuresti
Tarif:  40 euro de persoană, dus-intors.

CAZARE

Opțiunea 1:   Lovely Roma B&B | Rating 7.6/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, mic-dejun inclus, aproape de mijloace de transport.
Tarif:  114 euro / 2 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

Opțiunea 2:   Eco B&B Marela | Rating 8.4/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, aproape de mijloace de transport.
Tarif:  114 euro / 2 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

TOTAL

euro / persoană | zbor și cazare (Opțiunea 1)
euro / persoană | zbor și cazare (Opțiunea 2)


Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Un comentariu

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.