4 zile in Praga! 150 Eur/pers (zboruri si cazare 4 nopti)

0

Pana la vacanta de vara mai trebuie si un city break. Praga inca are tarife accesibile pentru luna mai, asa ca daca ai in plan o escapada de cateva zile intr-o capitala europeana arunca o privire pe propunerea de mai jos.

Pentru ca tarifele la zboruri nu se actualizeaza mereu, pe motorul de cautare alege Ryanair pentru a rezerva la tariful din screenshot.

 / pers.
4 zile la Praga
Perioadă: 22-26 mai 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Milano (BGY)
ZBOR 1
PLECARE
Milano (BGY)
Destinatie
Praga
ZBOR 2
ZBORCAZARE
Bucuresti - Milano (BGY)
22-26 mai 2017
Milano (BGY) - Praga
22-26 mai 2017
Opțiunea 1
4 nopti | /pers.
Opțiunea 2
4 nopti | /pers.

DETALII VACANȚĂ

Perioadă călătorie:  22-26 mai 2017

ZBOR

Rută:  Bucuresti-Milano-Praga | zboruri operate de Ryanair
Tarif:  84 euro de persoană, dus-intors.

CAZARE

Opțiunea 1:   Hotel Harfa | Rating 8.3/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, aproape de statia de metrou Českomoravská.
Tarif:  132 euro / 4 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

Opțiunea 2:   Minihotel Vitex | Rating 7.8/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, aproape de statia de metrou Pražského.
Tarif:  134 euro / 4 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

TOTAL

euro / persoană | zbor și cazare (Opțiunea 1)
euro / persoană | zbor și cazare (Opțiunea 2)


Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten