Ai vrea sa dormi intr-un balon? Noi da! si am gasit o serie de hoteluri care ofera cazare in niste camere mai inedite: camere balon, inconjurate de natura, paduri fermecate sau desert. Sunt concepute pentru a imbratisa libertatea si de a scapa de povara celor 4 pereti.

Aceste camere sunt disponibile in mai multe locuri prin Europa, iar de curand am descoperit un alt loc si in desertul Wadi Rum, Iordania:
1. NUIT NATURE, Franta 

Sejurul vine la pachet cu degustare de sampanie, mic dejun gratuit si vederi magnifice spre Alpii Francezi.

 

nuit nature-franta

2. ATTRAP’RÊVES, Franta

Hotelul este bine ascuns in Marsilia si a fost conceput de designerul francez Pierre Stephane-Dumas. Camerele sunt decorate in mod individual si dotate cu paturi king size,cu cate o baie complet opaca si cate un telescop.

 

FRANTA 2

 

3. AIRE DE BARDENAS, Spania

Este amplasat in Parcul National Reales Bardeas. Structurile sferice sunt conectate prin tuneluri si sunt dotate cu baie, Wi-Fi, curent electric, minibar si vederi senzationale spre desert.

 

spania

 

4. CAMP KATUR, Anglia

Situat in Camp Hill Manor Estate si ofera pe langa imaginile la 360 grade din padure, un pat dublu, covoare din piele de oaie, felinare, groapa pentru foc, precum si o masa si scaune pe terasa exterioara.

 

anglia

 

5. AURORA BOREALIS BUBBLE, Islanda

Conceptul a fost creat fix pentru a dormi cu ochii la stele si la acest fenomen magnific : aurora boreala. Camerele  sunt dotate cu pat dublu, sistem de incalzire cu termostat pentru a pastra temperatura optima si se afla in mijlocul padurii.

 

Aurora Bubble 11.11.2013 149.jpg

 

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Send this to a friend