Agentia pentru Turism din Insulele Baleare ofera asigurare medicala gratuita COVID-19 tuturor turistilor non-rezidenti

Agentia pentru Turism a Insulelor Baleare (AETIB) a confirmat faptul ca isi va extinde oferta de asigurare gratuita COVID-19 pana la sfarsitul anului.

Serviciul este asigurat de Race insurance si este oferit tuturor vizitatorilor internationali (non-rezidenti) pentru sederi la hoteluri inregistrate. Extinderea ofertei de asigurare gratuita COVID-19 are scopul de a reda increderea turistilor si de a stimula cererea dupa prima jumatate a lunii octombrie, in special pe segmentul familiilor.

Asigurarea oferita gratuit acopera cazurilor de infectare cu COVD-19, inclusiv servicii medicale, chirurgicale si de cazare, in limita a 15000 euro. Sunt incluse si costurile de transport si repatriere sau costurile prelungirii sederii la un hotel reglementat, pentru purtatorul asigurarii si grupul acestuia. O linie telefonica gratuita este disponibila pentru turisti (+34 900 100 124).

In timpul lunilor de toamna, Insulele Baleare (Mallorca, Menorca, Ibiza si Formentera) continua sa ofere temperaturi placute, ideale pentru drumetii sau ciclism, dar si pentru  experiente gastronomice sau explorarea satelor autentice.

Mai multe detalii pe site-ul oficial al Agentiei pentru Turism din Insulele Baleare.

OFERTE DE VACANTA

Gaseste cele mai ieftine zboruri folosind motorul de cautare Aventurescu!
VEZI TOATE STIRILE

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Send this to a friend