Ai 28 motive ca sa mergi vara asta in Creta! De la 215 EUR (avion dus-intors, cazare 7 nopti)

0
Creta este insula cea mai draga noua pana acum si pe care am reusit sa o exploram intr-o proportie considerabila pe parcursul a „numai” 5 ani. Astazi, Iti putem da cel putin 28 motive pentru care merita sa vizitezi Creta, dar si o oferta buna pentru o vacanta de 7 nopti in Creta.

Vremea in Creta este foarte buna in Iulie iar apa este calda inspre foarte calda.

Este o perioada de vizitat mai buna decat in august in sensul ca nu este asa cald. In august, vanturile fierbinti dinspre Africa ajung la apogeu si incing insula spre cote extreme, insa chiar si asa nu pot impiedica un aventurier  sa exploreze insula 🙂

Incepand cu luna iunie 2016, avem o noua linie aeriana care opereaza zboruri intre Bucuresti si Heraklion Ellinair, cu o frecventa de 1 zbor pe saptamana, in fiecare zi de Luni si pe toata perioada verii pana pe 19 Septembrie. Momentan asta este si singura ruta disponibila din Bucuresti.

Tour-operatorul grecesc Mouzenidis Travel a fost infiintat in 1995 si este lider de 20 de ani in segmentul de piata pe care il reprezinta. Prin Mouzenidis Travel, agentie deschisa acum si in Romania, puteti achizitiona bilete de avion pe ruta Bucuresti-Heraklion la un tarif promotional de numai 145 EUR/pers.

Sunt disponibile mai multe date in iulie-august 2016.

 • Ruta: Bucuresti – Heraklion (HER) – Bucuresti 145 Eur/pers

  Perioada de calatorie: 4-11 iulie 2016

  Vezi oferta si rezerva bilete

  Tarifele afisate in oferta sunt valabile si verificate in momentul publicarii ofertei. Deoarece tarifele la zboruri pot fluctua fara notificari, Iti recomandam sa verifici zborurile si sa faci rezervarile cat mai repede ca sa beneficiezi de tarifele promotionale afisate in oferta.

 • Pentru cazare relativ ieftina, am ales zona Hersonissos si Stalida, aproape de renumita statiune Malia, fiind de asemenea si o baza convenabila pentru explorarea insulei. Din Hersonissos puteti ajunge in orice colt al insulei in cel mult 2 ore cu masina sau scooter.

  Optiunea 1: Stelva Villas – Camera twin standard 7 nopti, wifi gratuit, 70 EUR/pers. (taxe rezervare incluse)

  Vezi oferta si rezerva cazare

  Optiunea 2: Castello Apartments – Studio 2 adulti, Wi-Fi gratuit, 7 nopti , 87.5 EUR/pers. 

  Vezi oferta si rezerva cazare

  Optiunea 3: Kyriakos Apartments – Studio standard 2 adulti, Wi-Fi gratuit, 7 nopti, 100 EUR/pers. 

  Vezi oferta si rezerva cazareVezi toate ofertele de cazare in Creta pentru perioada 4-11 iulie 2016.

 •  

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten