Ai 28 motive ca sa mergi vara asta in Creta! De la 215 EUR (avion dus-intors, cazare 7 nopti)

0
Creta este insula cea mai draga noua pana acum si pe care am reusit sa o exploram intr-o proportie considerabila pe parcursul a „numai” 5 ani. Astazi, Iti putem da cel putin 28 motive pentru care merita sa vizitezi Creta, dar si o oferta buna pentru o vacanta de 7 nopti in Creta.

Vremea in Creta este foarte buna in Iulie iar apa este calda inspre foarte calda.

Este o perioada de vizitat mai buna decat in august in sensul ca nu este asa cald. In august, vanturile fierbinti dinspre Africa ajung la apogeu si incing insula spre cote extreme, insa chiar si asa nu pot impiedica un aventurier  sa exploreze insula 🙂

Incepand cu luna iunie 2016, avem o noua linie aeriana care opereaza zboruri intre Bucuresti si Heraklion Ellinair, cu o frecventa de 1 zbor pe saptamana, in fiecare zi de Luni si pe toata perioada verii pana pe 19 Septembrie. Momentan asta este si singura ruta disponibila din Bucuresti.

Tour-operatorul grecesc Mouzenidis Travel a fost infiintat in 1995 si este lider de 20 de ani in segmentul de piata pe care il reprezinta. Prin Mouzenidis Travel, agentie deschisa acum si in Romania, puteti achizitiona bilete de avion pe ruta Bucuresti-Heraklion la un tarif promotional de numai 145 EUR/pers.

Sunt disponibile mai multe date in iulie-august 2016.

Adaugă un comentariu

Top
error: Content is protected !!

Vrei să te anunțăm când apar oferte noi?

Îți trimitem un email când publicăm o ofertă de vacanță.

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten