Aloha! Vacanta in Waikiki, Hawaii! 846 EUR/pers (zboruri, cazare 7 nopti)

4
Aloha! Am gasit zboruri ieftine spre Hawaii, asa ca astazi iti propunem si te provocam la o super vacanta in Hawaii, mai exact in Waikiki, insula Oahu. Zborul este cu plecare din Bucuresti via Milano, e adevarat ca schimbi de cateva ori, insa tariful si recompensa sunt pe masura!  Pe insula Oahu, Hawaii s-a filmat si serialul Lost! 🙂

Zborul necesita o noapte de cazare in aeroportul Malpensa la dus, vezi ofertele de cazare in aeroportul Malpensa pentru perioada 6-7 nov. 2016. Am inclus 3 optiuni de cazare in Waikiki, aproape de plaja si cu rating bun.

Viza: Ai nevoie de viza SUA si viza de tranzit pentru Canada.

Clima: Vezi aici cum e vremea in Hawaii in luna noiembrie.

846€
 /pers.
Vacanta Hawaii
Perioadă: 6-16 nov. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Milano (MXP)
ZBOR 1
PLECARE
Milano (MXP)
Destinatie
Honolulu
ZBOR 2
ZBORCAZARE
Bucuresti - Milano (MXP)
6-16 nov. 2016
Milano (MXP) - Honolulu
7-14 nov. 2016

Alte date disponible pentru ruta Milano (MXP) - Honolulu


Alege cazare
Optiunea 1
Total 7 nopti | 457.5€ /pers.
Optiunea 2
Total 7 nopti | 473€ /pers.
Optiunea 3
Total 7 nopti | 508€ /pers.

Inapoi la zbor
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

4 comentarii

  • Traveler Adventurer on

   Salutare, Andrei. Desigur, informatiile legate de viza sunt mereu incluse in articole, inaintea detalierii ofertei de zbor.

   • Da, dar sunt gresite (si am impresia ca azi dimineata nu erau dar in fine). Ce spui tu ca costa 7 dolari si dai link e eTA si romanii nu pot folosi eTA. Alte nationalitati da, dar noi nu. Viza de tranzit nu e la fel de usor de obtinut, vezi procesul tot la ei pe site. Ma gandesc ca un calator mai experimentat ar trebui sa stie lucrurile astea.

    • Traveler Adventurer on

     Salut, Andrei. Concluzia este ca cine vrea cu adevarat sa calatoreasca si isi rezerva singur zborurile, se intereseaza in detaliu despre conditiile de calatorie si toate informatiile necesare.Noi doar am dat un pont pentru un zbor foarte convenabil pe ruta respectiva si o idee de vacanta. Am corectat textul legat de necesitatea vizei, mersi de atentionare. Legat de obtinerea vizei, daca se obtine usor sau greu este relativ, spre exemplu, viza pentru SUA a fost mai usor de obtinut decat cea pentru Thailanda.

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten