Asa arata un pret incredibil de mic pentru prima ta croaziera, e mai ieftin decat un weekend la munte in Romania! 7 zile pe Coasta de Smarald a Sardiniei, Mallorca, Valencia (Costa Blanca) si Marsilia, 666 EURO! (include zborul dus-intors, croaziera cu 3 mese/zi + bauturi, transfer, taxe portuare si de sejur)

0
Pretul afisat include voucher-ul Costa de 50 euro/persoana, respectiv 100 euro/cabina. Voucher-ul este valabil pentru rezervari pana la data de 6 mai 2024. Nu astepta pana in ultimul moment!

PRET

649

DURATA

7 zile

PLECARE

10 mai 2024

DIN PORTUL

Barcelona

PE VASUL

Costa Pacifica

COMPANIA

Costa

Asta e cel mai mic pret pe care o sa-l gasesti in Romania pentru o CROAZIERĂ DE 7 ZILE ÎN MEDITERANĂ: BARCELONA, SAVONA, ROMA & PALMA DE MALLORCA | COSTA PACIFICA Pentru plecarea din 10 mai 2024 vei plati
649
€ pentru o croaziera de 7 zile cu PENSIUNE COMPLETA, la bordul vasului Costa Pacifica, cu imbarcare din Barcelona. In banii astia ai incluse: zborul dus-intors pana la Barcelona , croaziera, 3 mese pe zi + bauturi, taxele portuare, taxa de sejur si transferul de la aeroport cu transportul public. Detalii mai jos 👇

PRETUL TOTAL AFISAT ESTE COMPUS DIN
367 €/persoana, loc in cabina dubla interioara.
TIPS LA BORD
77 euro (inclus)
BILET DE AVION REZERVA ZBORUL
202 €/persoana dus-intors, zbor Wizzair. Verifica pretul
TRANSFER INDIVIDUAL DETALII
De la aeroport cu metroul pana la terminalul de croaziere..
CAZARE

Inainte sau dupa croaziera

TOTAL:
649
€ /p ✨ Vreau oferta
Pretul total afisat este estimat in momentul publicarii ofertei si poate varia, in special pretul biletului de avion. Tarifele afișate sunt per persoană în cabină dublă și conțin taxele portuare și guvernamentale. Tariful pentru tipul de cabină de mai sus reprezintă cea mai mică cotație disponibilă în sistem la momentul afișării pentru categoria pe care o reprezintă.Astfel în funcție de disponibilitate tarifele pot varia. Biletul de avion si transferul se achizitioneaza separat de croaziera, folosind link-urile si instructiunile din acest articol.
Vrei sa mergi cu noi intr-o croaziera? Hai pe grupul nostru de Whatsapp si te tinem la curent cu informatii despre urmatoarea plecare! Hai cu noi la bord! 🙂
MESE, BAUTURI, SERVICII LA BORD
În tariful afișat aveți inclusă cazarea în tipul de cabină aleasă, cele 3 mese principale plus gustările dintre mese. Zborul dus-intors si transferul se achizitioneaza separat folosind link-urile si instructiunile din articol.În ceea ce privește băuturile aveți incluse băuturi (apă, ceai, cafea, limonadă și sucuri naturale) la dozator în zona restaurantului self-service. Dozatorele sunt disponibile doar pe perioada de deschidere a restaurantului self-service.
Afla mai multe detalii despre tot ce ai inclus in pret si servicii la bord.
ITINERAR

ZIUA

PORT

SOSIRE

PLECARE

10/05/24Barcelona, Spaniaîmbarcare19:00
11/05/24Marsilia, Franța09:0018:00
12/05/24Savona, Italia08:0016:30
13/05/24Roma (Civitavecchia), Italia08:0020:00
14/05/24Olbia-Emerald Coast, Italia08:0020:00
15/05/24Zi de relaxare si distractie pe mare
16/05/24Palma de Mallorca, Spania08:0020:00
17/05/24Valencia, Spania07:00debarcare
Vrei sa mergi cu noi intr-o croaziera? Hai pe grupul nostru de Whatsapp si te tinem la curent cu informatii despre urmatoarea plecare! Hai cu noi la bord! 🙂
SCREENSHOT-URI UTILE

BILET DE AVIONREZERVA

Zborul rezervat trebuie sa fie conform screenshot-ului de mai sus pentru a avea suficient timp pentru transferul de la aeroport la portul de imbarcare si pentru procedura de imbarcare.
TRANSFERDETALII

Trimite o solicitare de oferta la Croaziere.co
Colegele noastre de la Croaziere.co iti trimit oferta personalizata, rezervi croaziera si apoi biletul de avion conform screenshot-ului de mai sus.

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Send this to a friend