Datorită ție, Aventurescu a câștigat titlul de "Most Popular Travel Blogger" la eTravel Awards 2017, cel mai mare eveniment național de afaceri și promovare online dedicat industriei de turism din România 🏆. Fără voi nu am fi reușit. Vă mulțumim din suflet!❤

Aventurescu a luat naștere dintr-o necesitate. De aproape 10 ani călătorim pe cont propriu, do-it-yourself și am adunat peste 100 de destinații. Datorită cererilor pentru oferte de zboruri și vacanțe din partea apropiaților, am hotărât să folosim această experiență și să extindem activitatea în online, împărtășind cu tine toate descoperirile noastre.

Pe Aventurescu găsești zilnic recomandări și propuneri de vacanță croite ca pentru noi, atât avantajoase financiar, cât și calitative, iar din călătoriile noastre, încercăm să aducem mereu informații proaspete, atât logistice cât și despre buget, să-ți fie de folos în organizarea propriilor vacanțe.

De-a lungul timpului, Aventurescu a fost și este recomandat de nume mari în media și nu numai, Momondo România, Blue AirRadio România, România Liberă, Croaziere.co și mai ales, de către voi, cei care ne urmăriți și aveți încredere în noi.

În urma nominalizării și a voturilor numeroase, am câștigat titlul de "Most Popular Travel Blogger" la eTravel Awards 2017. Iată și un scurt videoclip cu câteva impresii a celor ce ne urmăresc site-ul zi de zi.

Dacă vrei să descoperi mai multe păreri despre noi, iată ce spun cei din comunitatea noastră de pe Facebook.

 

25 de comentarii

    • Salutare! suntem cu ochii pe oferte, daca apare ceva sigur vom publica si pe site. Legat de articole,inca nu am ajuns prin Vietnam, dar e pe lista 🙂 .

  1. Felicitari!!! Adevarul este ca sunteti foarte buni. Voi si Madalin ( promotrip) din Cluj. Bravo! Am inteles ca voi sunteti cadtigatorii 🙂

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.