AVENTURESCU devine ambasador UBER în România și îți oferă prima cursă gratuită

0

UBER este una dintre cele mai mari companii de transport din lume, însă fizic nu deține nici o mașină în flota sa, formată din oameni ca tine, ce își folosesc autoturismele personale pentru transport urban. Uber este prezent în peste 600 de orașe din lume, deci, am putea spune că suntem și noi în rândul lumii.

Foloseam aplicația de ceva vreme și am fost mereu mulțumiți,  însă de astăzi suntem și ambasadori UBER în România. Ce inseamnă asta? Pe lângă titulatura cu rezonanță diplomatică, am primit codul promoțional AVENTURESCU, pe care îl poți folosi ca să beneficiezi de o cursă gratuită cu UBER, în limita a 20 lei, atunci când îți faci un cont nou.

 

Cum poți beneficia de o cursă gratuită?

În primul rând, trebuie să îți faci un cont nou UBER și să introduci codul promoțional AVENTURESCU. Codul este valabil 14 zile din momentul introducerii. Cu siguranță îi vei găsi folos, fie că vrei să te deplasezi prin oraș sau dacă pleci în vacanță, îl poți folosi să-ți reduci costul transportului până la aeroport. Nu sună rău, nu? 🙂

 

 

Interesant la aplicația UBER, este că poți vedea o estimare a tarifului călătoriei tale înainte să confirmi și să chemi o mașină. Astfel vei știi înainte cât te va costa călătoria.

Recomandăm UBER

Am folosit UBER în diverse zile ale săptămânii și la ore diferite. Tariful este dinamic, poate varia în funcție de condițiile de trafic și vreme, însă în general serviciul face toți banii. Mașinile șoferilor UBER sunt foarte curate, câteodată mai primești o bomboană, o ciocolată, atenția pentru detalii este mai mare, iar clientul este cel mai important. Trebuie să fie cât mai mulțumit, pentru că reputația șoferului UBER depinde de ratingul acordat. Un alt plus pentru noi este plata cu cardul: 20,15 lei face cursa, fix suma aceasta va fi retrasă din cont.

Serviciul UBER este disponibil în București, Brașov, ClujTimișoara și poți descărca aplicația pe Android sau iOS.

PS. De câteva zile apelăm cu încredere la UBER și în Thailanda, Chiang Mai. Șoferii sunt localnici și, de cele mai multe ori, îți fac recomandări interesante de locuri de văzut și lucruri de făcut în orașul lor. Și uite așa am aflat de la un localnic, programator de meserie, că un salariu în Chiang Mai poate depăși 2000 euro (80.000 de baht) în IT. Sau despre un traseu către un templu cocoțat pe un munte acoperit de junglă. Vă povestim în curând despre experiență, după ce ajungem acolo.

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.
Send this to a friend