Datorită ție, proiectul nostru a ajuns și anul acesta pe lista nominalizărilor în categoria „Most Popular Travel Blogger” in cadrul eTravel Awards – cel mai mare eveniment national de afaceri si promovare online dedicat industriei de turism din Romania.

Aventurescu a luat naștere dintr-o necesitate. De aproape 10 ani călătorim pe cont propriu, do-it-yourself și am adunat peste 100 de destinații. Datorită cererilor pentru oferte de zboruri și vacanțe din partea apropiaților, am hotărât să folosim această experiență și să extindem activitatea în online, împărtășind cu tine toate descoperirile noastre.

Pe Aventurescu găsești zilnic recomandări și propuneri de vacanță croite ca pentru noi, atât avantajoase financiar, cât și calitative, iar din călătoriile noastre, încercăm să aducem mereu informații proaspete, atât logistice cât și despre buget, să-ți fie de folos în organizarea propriilor vacanțe.

Astăzi avem nevoie de sprijinul tău. Dacă îți sunt utile ponturile noastre, ne poți ajuta cu un vot la categoria Most Popular Travel Blogger in cadrul eTravel Awards 2017. Durează 15 secunde.

Ca să ne votezi ai nevoie de o adresă validă de email, pe care vei primi link-ul de votare. Votul tău ne motivează să mergem mai departe și pentru asta îți multumim.

De-a lungul timpului, Aventurescu a fost și este recomandat de nume mari în media și nu numai, Momondo România, Blue AirRadio România, România Liberă, Croaziere.co și mai ales, de către voi, cei care ne urmăriți și aveți încredere în noi.

 

Iată și un scurt videoclip cu câteva impresii a celor ce ne urmăresc zi de zi, impresii culese si disponibile pe site-ul nostru.

 

10 comentarii

Adaugă un comentariu

Top
error: Content is protected !!

Trimite unui prieten