Unul dintre secretele biletelor ieftine este sa fii membru Wizz Discount Club. Din Romania Wizz Air zboara catre peste 50 de destinatii in Europa si nu numai. Mai adauga faptul ca poti face legaturi prin Europa pentru zboruri combinate catre destinatii mai indepartate si vine intrebarea, cum sa nu devii membru Wizz Discount Club?
Abonamentul se poate achizitiona pentru 2 persoane cu 30 euro sau pentru grup de 6 persoane cu 50 Eur si este valabil 12 luni de la data achizitiei.

Si mai tare la acest abonament este ca Wizzair are cateodata oferte doar pentru membrii, deci pe langa discountul de 10 Euro pe segment, mai poti beneficia si de alte reduceri. De obicei, a doua zi apare si oferta pentru cei care nu au Wizz Discount, insa daca esti membru te-ai asigurat ca ai prins primul cele mai bune oferte.

 

 

Reducerea de 10 Eur este garantata la orice zbor cu valoare mai mare de 20 Eur, iar pentru cei care au nevoie si de bagaj de cala, abonamentul Wizz Discount Club le ofera inca 5 Eur reducere per bagaj, achizitionat online.

Reducerile se aplica pentru tine si persoana cu care calatoresti, in cazul Abonamentului Standard. In cazul Abonamentului de Grup, reducerile se aplica pentru tine si inca 5 persoane cu care calatoresti. Faceti voi socoteala cat se economiseste daca un grup de 6 persoane pleaca in vacanta cu Wizz Air si sunt membrii Wizz Discount Club ( cel putin 120 Eur).

 

 

Haideti sa va povestim in cifre reale cat am economisit intr-un an cu Wizz Discount Club:

1. Am achizitionat abonamentul Wizz Discount Club inainte sa luam biletele pentru vacanta in Portugalia si Spania. Ruta noastra a fost:

Bucuresti-Lisabona: Pret intreg pentru 2 persoane 140 Eur. Pret cu Wizz Discount Club: 120 Eur.

Malaga-Bucuresti: Pret intreg pentru 2 persoane 120 eur. Pret cu Wizz Discount Club: 100 Eur.

Costul abonamentului Wizz Discount Club: 30 Eur.

Deci, pentru 2 persoane am platit 250 Eur impreuna cu serviciul Wizz Discount Club, in loc de 260 Eur. Economie de la prima achizitie : 10 Eur.

 

2. A doua vacanta: Bucuresti-Malta-Bucuresti in noiembrie 2016

Pret intreg pentru 2 persoane 140 Eur. Pret cu Wizz Discount Club 100 Eur.

Economie la a doua achizitie: 40 eur.

 

3. Vacanta numarul 3: Bucuresti-Budapesta-Bucuresti in decembrie 2016

Pret intreg pentru 2 persoane 78 Eur. Pret cu Wizz Discount Club 58 Eur.

Economie la a treia achizitie: 20 Eur.

 

4. Vacanta numarul 4: Bucuresti-Barcelona-Bucuresti in martie 2017

Pret intreg pentru 2 persoane 140 Eur. Pret cu Wizz Discount Club 100 Eur.

Economie la a 4-a achizitie: 40 Eur.

 

In total am economisit 110 eur la bilete de avion, iar cu banii economisiti platim cazarea in Malta sau Budapesta.

 

2 comentarii

  1. Bajenaru Marinel on

    Poate ma poti ajuta!Am achiziționat wizz discount club,am achiziționat si bilete pt 5 persoane si mai doresc sa mai iau un bilet!Am luat pt grup,pt 6 persoane!Deci,dacă mai vreau un bilet,pot lua cu wizz discount!Ca număr de persoane ne incadram,dar nu stiu daca doar împreună (sau odată),se poate face rezervarea ,ori se mai poate adauga si pe parcurs persoane care pot beneficia de wizz discount club!Multumesc anticipat!!!

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Send this to a friend