Ce frumoasa e iarna cand o vezi din Caraibe! Croaziera de 2 saptamani, cu totul inclus, 2793 euro! (include zbor dus-intors, croaziera cu 3 mese/zi + bauturi, transfer, tips si taxe)

4

PRET

2793

€/p

DURATA

14 zile

PLECARE

20 februarie 2025

DIN PORTUL

Guadeloupe

PE VASUL

Costa Fascinosa

COMPANIA

Costa

Asta e cel mai mic pret pe care o sa-l gasesti in Romania pentru o CROAZIERĂ DE 14 ZILE ÎN CARAIBE: GUADELOUPE, BARBADOS, MARTINIQUE & ST. LUCIA | COSTA FORTUNA Pentru plecarea din 20 februarie 2025 vei plati
2793
€ pentru o croaziera de 14 zile cu PENSIUNE COMPLETA, la bordul vasului Costa Fascinosa, cu imbarcare din Guadeloupe. In banii astia ai incluse: zborul dus-intors pana la Pointe-à-Pitre , croaziera, 3 mese pe zi + bauturi, taxele portuare, taxa de sejur si transferul de la aeroport cu transportul public. Detalii mai jos ?

PRETUL TOTAL AFISAT ESTE COMPUS DIN
1149 €/persoana, loc in cabina dubla interioara.
TIPS LA BORD
154 euro (inclus in pretul total afisat)
BILET DE AVION REZERVA ZBORUL
1375 €/persoana dus-intors, zbor Air France. Verifica pretul
TRANSFER INDIVIDUAL DETALII
De la aeroport la hotel poti ajunge cu autobuzul local sau un taxi (aprox. 20 euro pe sens)..
CAZARE

Inainte sau dupa croaziera

Pentru ca vei ateriza seara in Guadeloupe, pe data de 19 februarie, vei avea nevoie de o noapte de cazare (19-20 februarie 2025). Pentru ca nu sunt multe optiuni de cazare aproape de portul de imbarcare, iti propun un hotel in Le Gosier.  Cu putina organizare si daca nu sunt intarzieri, te poti bucura si de o baie in mare sau in piscina cand ajungi la hotel, ca sa incepi vacanta corespunzator 🙂
TOTAL:
2793
€ /p ✨ Vreau oferta
Pretul total afisat este estimat in momentul publicarii ofertei si poate varia, in special pretul biletului de avion. Tarifele afișate sunt per persoană în cabină dublă și conțin taxele portuare și guvernamentale. Tariful pentru tipul de cabină de mai sus reprezintă cea mai mică cotație disponibilă în sistem la momentul afișării pentru categoria pe care o reprezintă.Astfel în funcție de disponibilitate tarifele pot varia. Pretul pentru transfer de la aeroport la portul de imbarcare este cea mai ieftina optiune de  transfer.
Vrei sa mergi cu noi intr-o croaziera? Hai pe grupul nostru de Whatsapp si te tinem la curent cu informatii despre urmatoarea plecare! Hai cu noi la bord! 🙂
MESE, BAUTURI, SERVICII LA BORD
În tariful afișat aveți inclusă cazarea în tipul de cabină aleasă, cele 3 mese principale plus gustările dintre mese.În ceea ce privește băuturile aveți incluse băuturi (apă, ceai, cafea, limonadă și sucuri naturale) la dozator în zona restaurantului self-service. Dozatorele sunt disponibile doar pe perioada de deschidere a restaurantului self-service.
Afla mai multe detalii despre tot ce ai inclus in pret si servicii la bord.
ITINERAR

Vrei sa mergi cu noi intr-o croaziera? Hai pe grupul nostru de Whatsapp si te tinem la curent cu informatii despre urmatoarea plecare! Hai cu noi la bord! 🙂
SCREENSHOT-URI UTILE
CROAZIERA PRET

BILET DE AVIONREZERVA

Zborul rezervat trebuie sa fie conform screenshot-ului de mai sus pentru a avea suficient timp pentru transferul de la aeroport la portul de imbarcare si pentru procedura de imbarcare.
TRANSFERDETALII

Completeaza formularul de mai jos pentru a descarca oferta

4 comentarii

  1. Bună ziua,
    Vă rog să îmi spuneți dacă pot cumpăra bilete de avion cu mai multe zile în avans față de plecarea în croazieră. Mi-ar plăcea să am mai multe zile de stat în Guadeloupe (aproximativ 2 săptămâni).

    • Buna ziua,

      Bineinteles. Puteti sa rezervati zborul cum doriti, atata timp cat sa cuprinda si perioada croazierei (13-27 decembrie). Aveti toate informatiile necesare rezervarilor in acest articol.

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Send this to a friend