Certificatele digitale COVID din Uniunea Europeana si Marea Britanie sunt acum recunoscute de IATA Travel Pass

Calatorii din Uniunea Europeana care detin un certificat digital COVID (cu cod QR) sau UK NHS COVID Pass pot incarca datele din certificat intr-un singur loc. Informatiile incarcate pot fi accesate de catre companiile aeriene si autoritati, usurand astfel, verificarile in aeroport.

„ Certificatele de vaccinare COVID-19 devin o necesitate pentru calatoriile internaționale. Utilizarea certificatelor europene si britanice prin IATA Travel Pass ofera confort pentru calatori, autenticitate pentru autoritati si eficienta pentru companiile aeriene ”, a declarat Nick Careen, vicepresedinte senior IATA pentru siguranta și securitate a operatiunilor. Optimizarea si armonizarea standardelor digitale privind vaccinurile COVID este necesara pentru a sprijini repornirea sigura a aviatiei,  pentru a simplifica operatiunile si verificarile in aeroporturi si pentru a asigura o experienta placuta a pasagerilor.

 

Cum functioneaza

Descarci aplicatia IATA Travel Pass. Aplicatia IATA Travel Pass este disponibila in Apple Store si Google Play, insa calatorii nu o pot folosi decat daca linia aeriana face parte din programul IATA Travel Pass. Reprezentatii liniei aeriene pot oferi instructiuni despre cum se foloseste IATA Travel Pass. IATA Travel Pass este o aplicatie de mobil care ajuta calatorii sa isi stocheze si sa isi administreze informatiile din certificatul digital de vaccinare/testare COVID. Este un proces mai rapid si mai sigur decat variantele disponibile pe suport de hartie.

 

 

Lista liniilor aeriene care sunt in programul de testare IATA Travel Pass

Sursa: IATA.org

OFERTE DE VACANTA

Gaseste cele mai ieftine zboruri folosind motorul de cautare Aventurescu!
VEZI TOATE STIRILE

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Send this to a friend