City break 3 zile la Milano! 59 EUR (zbor si 2 nopti cazare)

0
In luna cadourilor am gasit tarife mici pentru Milano, asa ca la inceputul lunii decembrie, iti recomandam o escapada in capitala modei! Pentru doar 59 EUR, poti evada 3 zile si 2 nopti din Romania sa vezi unul dintre cele mai mari domuri din Europa, un super muzeu in aer liber si de ce nu, pentru o tura de shopping la Galeriile Vittorio Emanuele.

In pret este inclus zborul dus-intors din Bucuresti (plecare dimineata si intoarcere seara) si 2 nopti de cazare. Am inclus 3 propuneri de cazare la hotel cu rating bun si aproape de centru/metrou. Camerele sunt duble/twin cu baie privata.

Daca vrei ca bugetul sa fie cat mai mic, arunca un ochi pe articolul nostru despre ce poti face in Milano cu un buget redus.

Atentie: Zborul necesita 2 rezervari. La dus zborul se face pe aeroportul BGY, iar la intoarcere vei pleca de pe Malpensa.

59€
 /pers.
3 zile in Milano
Perioadă: 8-10 decembrie 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Milano (BGY/MXP)
 
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.