City break Berlin! 54 Eur (zbor si cazare 2 nopti)

2
243 lei! atat costa sa tragi o fuga de 2 zile pana in capitala Germaniei! Poate fi o idee foarte buna de cadou de sarbatori! Am incercat varianta cadoului-vacanta si a avut cel mai mare succes! O experienta este intotdeauna mai apreciata decat un obiect!
54€
 /pers.
City break Berlin
Perioadă: 23-25 ianuarie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Berlin
 
ZBORCAZARE

Zboruri ieftine către Berlin din alte orașe


Alege cazare
Optiunea 1
Total 2 nopti | 34€ /pers.
Optiunea 2
Total 2 nopti | 36€ /pers.

Înapoi la zbor
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

2 comentarii

  1. cazarea e prin amoma, mi se par cam dubiosi, nu am auzit pe nimeni sa fi cumparat prin ei, ba cautand pe net gasesc numai de rele de ei

    dau cautare arata 272 ron, apas cumparare arata 302. in timp ce aceeasi camera e 512 pe booking (care ia 15% din pret)

    • Traveler Adventurer on

      Noi am rezervat de mai multe ori prin amoma. Am folosit cu incredere si hotels.com, agoda.com, getaroom si hotelsclick. Eventual poti lansa o intrebare pe pagina noastra de facebook, sectiunea Visitors posts si asa poti obtine mai multe raspunsuri. Calatorii placute!

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten