City break Berlin cu ocazia Festivalului Luminilor, 97 EUR/pers (zbor si cazare 3 nopti)

0
Berlin este cunoscut ca un oras viu pe timpul zilei, dar exploziv pe timpul noptii. In perioada 7-16 oct. 2016, are loc Festivalul Luminilor si iti propunem un citybreak intr-una dintre cele mai cool capitale ale Europei pentru doar 97 euro ( avion si cazare 3 nopti).

Am inclus 2 optiuni de cazare cu rating bun, aproape de centru si/sau metrou. Citeste si Ce poti face in Berlin: Top 10 locuri si activitati

97€
 /pers.
City break Berlin
Perioadă: 10-13 oct. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Berlin
 
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

 

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.