City break Berlin si excursie la Spreewald! 94 eur/pers (zbor, cazare 3 nopti si transfer)

0
La mai putin de o ora de Berlin se afla  una dintre cele mai apreciate destinatii de weekend a germanilor, Spreewald, o padure impanzita de canale navigabile ce formeaza un peisaj de poveste. Padurea Spree este si casa minoritatii Sorb si printr-o plimbare cu barca, poti vedea elemente din cultura lor. Padurea este inclusa in patrimoniul UNESCO ca biosfera.

Propunerea noastra de vacanta include zbor dus-intors din Bucuresti, cazare 3 nopti la hotel cu rating bun, aproape de metrou, in camera dubla cu baie privata. In costul total al vacantei este inclus si pretul transferului dus-intors din Berlin catre Lubben (Spreewald).

Nu uita sa citesti si ponturile noastre pentru ce poti face in Berlin.

94€
 /pers.
City break Berlin
Perioadă: 2-5 nov. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Berlin (SXF)
 
ZBORCAZARETRANSFER

Zboruri ieftine către Berlin (SXF) din alte orașe


Alege cazare
Optiunea 1
Total 3 nopti | 54€ /pers.
Optiunea 2
Total 3 nopti | 64€ /pers.
Optiunea 3
Total 2 nopti | 69€ /pers.

Inapoi la zbor
Transfer
20€ /pers. dus-intors
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten