City break Bruges Piata de Craciun! 102 Eur (zbor si cazare 3 nopti)

0
Noi vom ajunge in Bruges in luna noiembrie si nu vom apuca sa-l vedem imbracat in sarbatoare, insa asteptam povesti de la voi pentru ca am gasit un super tarif la inceputul lunii decembrie cand Piata de Craciun din Bruges este in toi.

Pentru 102 euro, ai zbor dus-intors in Bruxelles (Charleroi), cazare 3 nopti la hotel cu rating bun si transfer dus-intors cu autobuzul din aeroportul Charleroi pana in Bruges. Tot ce iti mai trebuie sunt banii de buzunar si sa te bucuri de atmosfera de poveste din Bruge.

102€
 /pers.
City break Bruges
Perioadă: 5-8 dec. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Bruxelles
 
ZBORCAZARETRANSFER
Optiunea 1
Total 3 nopti | 73.5€ /pers.
Optiunea 2
Total 3 nopti | 87€ /pers.
Optiunea 3
Total 3 nopti | 98€ /pers.

Inapoi la zbor
Transfer Flibco
10€ /pers. dus-intors
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten