City break Budapesta! 61 eur (zbor si 3 nopti cazare pe vapor)

0
Astazi iti propunem o vizita intr-una dintre cele mai frumoase capitale europene. Pe langa toate atractiile obisnuite din Budapesta,  in ianuarie poti sa te rasfeti la cea mai mare baie termala in aer liber din Europa, Szechenyi.

In propunerea noastra nu iti trebuie decat 61 eur pentru zbor dus-intors din Bucuresti si cazare 3 nopti la un hotel inedit pe vapor, cu rating bun, aproape de centru si metrou, in camera dubla si baie privata. Taxa de intrare la Szechenyi pentru o zi intreaga este de  5200 HUF (16 eur).

61€
 /pers.
City break Budapesta
Perioadă: 15-18 ian. 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Budapesta
 
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.