City break Budapesta! 70 Eur (zbor si cazare 3 nopti pe hotel vapor)

0
Ce ai putea face cand te-ai plictisit sa stai acasa, dar nu dispui de multi bani? Cu 315 lei, la o ora de Bucuresti, cu avionul, faci o plimbare pe langa Dunare, vezi Parlamentul, mananci un gulas gustos si te plimbi pe strazile uneia dintre cele mai frumoase capitale ale Europei: Budapesta.

Prima optiune de cazare este pe un hotel vapor, iar din experienta proprie va spunem ca somnul pe apa este mult mai placut :), iar a doua varianta de cazare este la un hotel normal, in camera dubla cu baie privata.

Pentru membrii Wizz Discount discount tariful vacantei scade la 50 Euro!

70€
 /pers.
City break Budapesta
Perioadă: 19-22 februarie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Budapesta
 
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.