City Break Budapesta si Croaziera pe Dunare! 97 euro/pers. (zbor, cazare 3 nopti si croaziera)

0

Wizzair a scazut tarifele la zboruri pentru luna iulie si partial august! Nu stim pentru cat timp, asa ca nu sta prea mult pe ganduri daca ai in plan un city break la vara. O mini-vacanta in Budapesta nu te va costa foarte mult si iti garantam ca este un oras superb, plin de viata si iti va oferi o multime de activitati distractive.

Croaziera pe Dunare costa 3900 HUF (13 euro) pentru adulti, iar copii sub 9 au se pot plimba gratuit. Rezervarile le poti face aici.

La sfarsitul articolului gasesti si alte perioade pentru un city break ieftin in Budapesta cu plecare din Cluj si Bucuresti in luna august!

PS. Citeste articolele noastre cu bugetul pe care l-am avut in luna decembrie pentru un city break DIY in Budapesta si Top 10 locuri pe care trebuie să le vizitezi în Budapesta.

 / pers.
City break Budapesta
PLECARE
Bucuresti
Destinație
Budapesta
 
  • Opțiunea 1
    3 nopți | /pers.
    Opțiunea 2
    3 nopți | /pers.

DETALII VACANȚĂ

Perioadă călătorie:  9-12 iulie 2017

ZBOR

Ruta:  Bucuresti-Budapesta-Bucuresti | zbor operat de Wizzair
Tarif:  38 euro de persoana, dus-intors.

CAZARE

Opțiunea 1:   Silver Hotel Budapest City Center | Rating 3/5 pe Tripadvisor, camera dubla/twin cu baie privata, taxa oras inclusa, localizat langa statia de metrou Vörösmarty utca si Bulevardul Andrássy.
Tarif:  91 euro / 3 nopți pentru 2 adulți | euro de persoana.

Opțiunea 2:  Apartman 4 you | Rating 7.3/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, taxa oras inclusa, localizat in centru.
Tarif:  94 euro / 3 nopți pentru 2 adulți | euro de persoana.

TOTAL

euro / persoana | zbor și cazare (Opțiunea 1)
euro / persoana | zbor și cazare (Opțiunea 2)

Alte perioade pentru City break Budapesta


Zbor din Bucuresti
2-6 august 2017

/ pers. | zbor și cazare 4 nopți

Rezerva zborRezerva cazare
Zbor din Cluj-Napoca
4-7 august 2017

/ pers. | zbor și cazare 3 nopți

Rezerva zbor Rezerva cazare


[su_service title="Cum rezerv vacanța?" icon="icon: heart" icon_color="#e54e53"] Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.