City break Budapesta si o zi de SPA la Széchenyi! 95 eur/pers (zbor, cazare 3 nopti, intrare SPA)

0
Astazi iti propunem un city break inedit intr-una dintre cele mai frumoase capitale europene. Pe langa toate atractiile obisnuite din Budapesta,  in noiembrie ai sansa sa te rasfeti la cea mai mare baie termala in aer liber din Europa, Szechenyi.

In propunerea noastra nu iti trebuie decat 95 eur pentru zbor dus-intors din Bucuresti, cazare 3 nopti la hotel cu rating bun in locatii centrale/aproape de metrou, camera dubla si baie privata. In aceiasi bani ai  inclusa taxa de intrare la Szechenyi pentru o zi intreaga de rasfat si vindecare,  5200 HUF (16 eur).

95€
 /pers.
City break Budapesta
Perioadă: 20-23 nov. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Budapesta
 
ZBORCAZARE

Zboruri ieftine către Budapesta din alte orașe


Alege cazare
Optiunea 1
Total 3 nopti | 34.5€ /pers.
Optiunea 2
Total 3 nopti | 35.5€ /pers.
Optiunea 3
Total 3 nopti | 36.5€ /pers.

Inapoi la zbor
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten