City break Dublin! 119 Eur (zbor si 3 nopti cazare)

0
De ceva timp pandim si capitala irlandeza, dar preturi mici nu se gasesc tot timpul pentru Dublin. Iata ca astazi am gasit tarife foarte bune pentru un city break de 3 zile.
Doar 119 eur/pers, tarif ce include zborul dus-intors din Bucuresti, cazare 3 nopti la hotel cu rating bun, aproape de centru, in camera dubla cu baie privata.

Dublin este orasul cu cea mai tanara populatie din Europa, aproape 50% din populatie are sub 25 ani. Tot in capitala irlandeza vei gasi cel mai mare parc urban din Europa (Phoenix Park) si peste 666 pub-uri.

119€
 /pers.
City break Dublin
Perioadă: 13-16 februarie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Dublin
 
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.