City break Florenta 137 EUR/pers (zbor, 4 nopti cazare)

0
Florenta este intotdeauna o idee buna pentru un city break de neuitat! Este capitala regiunii Toscana, fiind si unul dintre cele mai bogate si frumoase orase ale Italiei. Nu trebuie sa ratati apusul vazut din Piazzale Michelangelo!

Cu 136 Eur va puteti asigura biletul de avion dus-intors si cazare 4 nopti la hotel cu rating bun. In sectiunea cazari,  gasiti si variante cu mic dejun inclus pentru cativa euro in plus. 🙂

137€
 /pers.
City Break Florenta
Perioadă: 23-27 nov. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Florenta
 
ZBORCAZARE

Zboruri ieftine către Florenta din alte orașe


Alege cazare
Optiunea 1
Total 4 nopti | 76.5€ /pers.
Optiunea 2
Total 4 nopti | 81.5€ /pers.
Optiunea 3
Total 4 nopti | 82€ /pers.

Inapoi la zbor
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten