City break Gdansk! 99 Eur (zboruri si cazare 3 nopti)

0
Hai in vacanta in unul dintre cele mai frumoase orase de pe tarmul Marii Baltice! Astazi am gasit un pret incredibil de mic pentru zboruri si cazare 3 nopti fix in centrul orasului!

Transportul in oras este ieftin, insa poti vizita centrul doar pe jos, pentru ca nu este un oras foarte mare, iar localnicii sunt foarte prietenosi.

Am inclus 3 propuneri de cazare la hoteluri cu rating bun, aproape de centru, camere duble cu bai private. A  treia optiune este chiar un hotel-castel!

99€
 /pers.
City break Gdansk
Perioadă: 11-14 februarie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Milano (BGY)
ZBOR 1
PLECARE
Milano (BGY)
Destinatie
Gdansk
ZBOR 2
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

 

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.