City break in Alberobello! 119 Eur (zbor, cazare 3 nopti, mic-dejun si transfer)

0
Alberobello este cunoscut drept capitala Trulli datorita caselor cu o arhitectura deosebita si specifica regiunii Puglia. Cu peste 1500 de case trullo, Alberobello a fost inclus in patrimoniul UNESCO, iar in luna martie poti vizita oraselul cu doar 118 Eur cu care iti vei plati zborul dus-intors, cazare 3 nopti, mic dejun si transferul intre Bari si Alberobello dus-intors.

Daca tot te afli aici, noi iti recomandam sa completezi vacanta cu o vizita in orasul alb, Ostuni. Transferul dintre Alberobello si Ostuni costa aproximativ 10 eur dus-intors cu trenul, iar calatoria dureaza aproximativ 2 ore.

Am inclus cele mai ieftine zboruri din Timisoara, Bucuresti si Cluj-Napoca. Propunerile de cazare sunt la hotel cu rating bun, camera dubla cu baie privata.

Transferul intre Bari si Alberobello se poate rezerva cu maxim 7 zile inainte de calatorie.

119€
 /pers.
City break Alberobello
Perioadă: 12-15 martie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Bari
 
ZBORCAZARETRANSFER
Optiunea 1
Total 3 nopti | 63€ /pers.
Optiunea 2
Total 3 nopti | 71€ /pers.
Optiunea 3
Total 3 nopti | 74€ /pers.

Inapoi la zbor
Transfer Transfer
10€ /pers. dus-intors
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten