City break in Alsacia, Strasbourg! 159 Eur (zbor, cazare 3 nopti si transfer)

0
Astazi te invitam sa vizitezi una dintre bijuteriile Alsaciei: Strasbourg! Am vizitat de curand acest oras scos din povesti si va putem spune ca arata mai bine decat in poze! Pe langa asta, in centrul orasului vei gasi o catedrala gotica impresionanta (Notre Dame) care gazduieste un ceas astronomic!

Traseul vacantei este: zbor din Bucuresti catre Basel (un aeroport pe teritoriul Frantei care deserveste 3 orase din 3 tari diferite : Basel, Elvetia, Mulhouse, Franta si Freiburg, Germania), de la aeroport exista autobuze care te vor lasa in centrul Strasbourgului, iar cazarea este deasemenea in centru, in camera dubla cu baie privata.

*Pentru membrii Wizz Discount, tariful vacantei scade cu 20 Eur!

159€
 /pers.
City break Strasbourg
Perioadă: 17-20 martie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Basel
 
ZBORCAZARETRANSFER
Optiunea 1
Total 3 nopti | 73€ /pers.
Optiunea 2
Total 3 nopti | 77€ /pers.

Inapoi la zbor
Transfer Flixbus
40€ /pers. dus-intors
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten