City break in Atena, 55 eur! (zbor si 3 nopti de cazare cu mic-dejun inclus)

0
Inca un tarif absurd de mic pentru un city break intr-o capitala europeana! La inceputul lunii decembrie, Atena se poate vizita cu doar 55 Eur (zbor dus-intors, 3 nopti de cazare cu mic-dejun).

Tot ce mai ramane de facut este sa iei stradutele la picior, iti recomandam o plimbare in cartierul Plaka si sa te bucuri de cultura greceasca la orice pas. Nu ratati Acropolele, un souvlaki la 3 euro si o cafea servita la una dintre sutele de cafenele ale Atenei.

Am inclus 3 propuneri de cazare cu rating bun si localizate in centru, langa metrou. Camerele sunt duble/twin cu baie privata.

55€
 /pers.
City break Atena
Perioadă: 5-8 dec. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Atena
 
ZBORCAZARE

Zboruri ieftine către Atena din alte orașe


Alege cazare
Optiunea 1
Total 3 nopti | 31.5€ /pers.
Optiunea 2
Total 3 nopti | 38.5€ /pers.
Optiunea 3
Total 3 nopti | 41€ /pers.

Inapoi la zbor
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten