City break in Atena, 85 EUR/pers (zbor, cazare 3 nopti)

0
In Atena am poposit de cateva ori, de obicei in drum spre Creta. Transportul in Atena este ieftin. Metroul este 1.40 EUR/calatoria (valabil 90min), mai putin directia Aeroport care e 10 EUR/dus pentru 2 persoane. Mai multe informatii despre transportul in Atena, gasesti aici.

Pentru 85 de euro, in luna octombrie , poti vizita unul dintre cele mai vechi orase din lume si nu ar trebui sa lipseasca de pe lista oricarui calator. Octombrie este o perioada numai buna de vizitat Atena, deoarece nu este asa cald ca in lunile de vara.

Clima: Vezi aici cum e vremea in Atena in luna octombrie.

Am inclus 2 optiuni de cazare cu rating bun, aproape de metrou, centru si de atractiile turistice.

85€
 /pers.
City break Atena
Perioadă: 12-15 oct. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Atena
 
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.