City break in Barcelona! 132 Eur (zbor si cazare 3 nopti)

0
Barcelona este cel mai viu oras pe care l-am vizitat, iar datorita lui Gaudi, poate cel mai artistic din Europa. Nu e un oras mic, insa transportul in comun este foarte bine pus la punct si accesibil. Profita ca 24 ianuarie e zi libera si da o fuga pana in Barcelona cu 132 Eur, zbor si cazare 3 nopti!

Am inclus 3 propuneri de cazare cu rating bun (camera dubla/twin cu baie privata) in zone centrale si/sau aproape de metrou si atractiile turistice.

Daca esti membru Wizz Discount Club, tariful vacantei scade la 112 Eur de persoana!

132€
 /pers.
City break Barcelona
Perioadă: 22-25 ian. 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Barcelona
 
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

83%
83%
SUPER
  • PERIOADĂ CĂLĂTORIE
    6
  • COST VACANȚĂ
    9
  • WOW FACTOR
    10

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.