City break in Berlin! 82 Eur (zbor si cazare 3 nopti)

0
Inca sunt tarife foarte bune la zboruri si cazari pentru o vizita in capitala Germaniei, Berlin. In luna martie, cand frigul se mai domoleste putin, cu 82 Eur iti poti achita biletul de avion dus-intors din Bucuresti si 3 nopti de cazare la hotel cu rating bun, camera dubla cu baie privata.

Transportul in comun cu metroul este rapid si bine pus la punct in Berlin, asa ca nu va faceti griji legate de distante.

Iti recomandam sa citesti si articolul nostru despre ce poti face in Berlin.

82€
 /pers.
City break Berlin
Perioadă: 17-20 martie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Berlin
 
ZBORCAZARE
Optiunea 1
Total 3 nopti | 52€ /pers.
Optiunea 2
Total 3 nopti | 57€ /pers.

Înapoi la zbor
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten