City break in Budapesta, 89 eur/pers (zbor si cazare 3 nopti)

0
Budapesta este una dintre cele mai frumoase capitale europene pe care le-am vizitat pana acum. Cladirea parlamentului asezata meticulos pe malul Dunarii, podurile artistice ce traverseaza Dunarea, preturile mici, dar si centrul vibrant al orasului, sunt doar cateva motive pe care vi le putem da pentru a merge intr-un citybreak in Budapesta.

Costul vacantei include zborul dus-intors din Bucuresti, cazare 3 nopti la hotel cu rating bun si  aproape de centrul orasului.

88€
 /pers.
City break Budapesta
Perioadă: 9-12 oct. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Budapesta
 
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.