City break in capitala Andaluziei, Sevilla 126 eur/pers (zboruri, cazare 3 nopti)

0
In circuitul pe care l-am facut de curand in Spania si Portugalia, unul dintre orasele vizitate a fost si Sevilla. Micul orasel spaniol ne-a impresionat foarte mult si in cele cateva ore petrecute aici, am reusit sa vedem o parte dintre atractiile orasului, iar 2 nopti credem ca sunt suficiente pentru o minivacanta in Sevilla.

Iti propunem o idee de city break in Sevilla cu zbor via Milano, 2 nopti de cazare in Sevilla la hotel cu rating bun, amplasat in centrul orasului. La intoarcere, ai o noapte de cazare in Bergamo si cateva ore a 2-a zi pe care le poti petrece in Bergamo, micul orasel medieval ce sta mereu in umbra fratelui mai mare, Milano.

Costul vacantei de 126 eur reprezinta o simulare pentru o persoana. Transferul de la aeroportul Bergamo catre centrul orasului Bergamo costa 2 eur/pers, autobuzul circula la fiecare 30min, pana la ora 00:00 si trebuie sa iti iei biletele inainte de urcare in autobuz. Mai multe detalii, aici.

126€
 /pers.
City break Sevilla
Perioadă: 18-21 oct. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Milano (BGY)
ZBOR 1
PLECARE
Milano (BGY)
Destinatie
Sevilla
ZBOR 2
ZBORCAZARE
Bucuresti - Milano (BGY)
18-21 oct. 2016
Milano (BGY) - Sevilla
18-20 oct. 2016

Alte date disponible pentru ruta Milano (BGY) - Sevilla


Alege cazare
Cazare Sevilla
Total 2 nopti | 38.25€ /pers.
Cazare Sevilla
Total 2 nopti | 39€ /pers.
Cazare Bergamo
Total 1 nopti | 25€ /pers.

Inapoi la zbor
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten