City break in Copenhaga! 141 EUR (zbor direct si cazare 2 nopti in centru)

2
Copenhaga este unul dintre cele mai vechi orase ale Europei, dar si unul dintre cele frumoase orase pe care le-am vizitat, iar 141 EUR pentru 2 zile si 2 nopti  este un tarif numai bun pentru o fuga pana in capitala bicicletelor. Propunerea nostra este bazata pe o vacanta in grup, 4 persoane, pentru a imparti costurile ridicate la cazare.

O alternativa mai ieftina este si cazarea la persoane private, Airbnb, pe care de altfel si noi am folosit-o in Danemarca. Biletele de avion trebuie rezervate direct pe site-ul Blue Air. Pentru a beneficia de 10 eur reducere la tariful zborului, trebuies sa selectezi modalitatea de plata Transfer bancar.

In 2016, Danemarca si-a recastigat titlul de „Cea mai fericita tara din lume, conform World Happiness Report si The Telegraph. In Copenhaga veti gasi si cele mai batrane parcuri de distractii din Europa, Bakken si Tivoli.

Si ca sa nu va speriati ca Danemarca este o tara scumpa, am facut o lista cu ce poti face gratuit in Copenhaga, lista care ne-a ajutat sa ne incadram in buget pe perioada sederii noastre acolo ?.

141€
 /pers.
City break Copenhaga
Perioadă: 7-9 iun. 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Copenhaga
 
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

2 comentarii

    • Traveler Adventurer on

      Transferurile intre banci sunt de regula cativa lei. De obicei 2-3 lei. Eventual poti suna la banca pentru o confirmare.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.