City break in Dubai! 216 euro/pers (zbor si cazare 4 nopti)

0

Astazi este reducere 30% la Wizzair, asa ca o super aventura te asteapta in Dubai: safari in desertul Arabiei, o plimbare pe insula artificiala in forma de palmier sau pur si simplu sa pierzi cateva ore pe langa cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa!

Propunerea de mai jos este cu zbor din Cluj, insa la sfarsitul articolului gasesti si alte perioade pentru o vacanta ieftina in Dubai cu plecari din Bucuresti.

Cu toate ca este un emirat scump, avem pentru tine cateva ponturi care iti pot salva bugetul. Am scris 2 articole despre cum am petrecut noi cateva zile aici si unde am mancat foarte bine cu preturi rezonabile.

Pentru rezervarea biletelor, pe Momondo selecteaza Wizzair, iar daca ai si  Wizz Discount Club, tariful vacantei scade cu inca 20 Eur!

Viza: Cetatenii romani nu au nevoie de viza pentru a intra in Dubai, doar de pasaport valabil minim 6 luni. Detalii gasesti si aici.

 / pers.
City break Dubai
20-24 februarie 2018
▼ vezi alte perioade ▼
PLECARE
Cluj-Napoca
Destinație
Dubai
 
  • Opțiunea 1
    nopți | /pers.
    Opțiunea 2
    4 nopți | /pers.

DETALII VACANȚĂ

Perioadă călătorie:  20-24 februarie 2018

ZBOR

Ruta:  Cluj-Napoca-Dubai-Cluj-Napoca | zbor operat de Wizzair
Tarif:  116 euro de persoana, dus-intors.

CAZARE

Opțiunea 1:   Naif View Hotel | Rating 4/5 pe Tripadvisor, camera dubla/twin cu baie privata, localizat in cartierul Deira.
Tarif:  200 euro / nopți pentru 2 adulți | euro de persoana.

Opțiunea 2:  Cassells Al Barsha Hotel | Rating 3.5/5 pe Tripadvisor, camera dubla/twin cu baie privata, piscina pe acoperis cu vedere la Palm Jumeirah, localizat in carterul Al Barsha.
Tarif:  240 euro / nopți pentru 2 adulți | euro de persoana.

TOTAL

euro / persoana | zbor și cazare (Opțiunea 1)
euro / persoana | zbor și cazare (Opțiunea 2)

Alte perioade pentru City break Dubai


Zbor din Bucuresti
18-23 ianuarie 2018

/ pers. | zbor și cazare 5 nopți

Rezerva zborRezerva cazare
Zbor din Bucuresti
22-27 februarie 2018

/ pers. | zbor și cazare 5 nopți

Rezerva zbor Rezerva cazare


[su_service title="Cum rezerv vacanța?" icon="icon: heart" icon_color="#e54e53"] Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.