City break in Malta! 94 Eur (zbor si cazare 4 nopti)

0
De Mos Nicolae, fa-ti cadou o experienta! Noi iti propunem un city break in Malta. Fiind una dintre cele mai calde tari din Europa, in luna decembrie insula se bucura de o clima blanda mediteraneana, astfel fiind o destinatie ce se poate vizita  aproape tot timpul anului.

Viziteaza satul lui Popeye, una dintre cele mai mari atractii din Malta, bucura-te de o plimbare pe plaja, viziteaza insula Gozo cu renumita Fereastra Albastra si orasul Valletta, oras inclus in patrimoniul UNESCO.

Am inclus 3 propuneri de cazare in diferite zone, la hoteluri cu rating bun si pentru bugetul fiecaruia. Camerele sunt duble/twin cu baie privata. Nu te-am convins inca? Gasesti mai jos un clip video promotional cu atractiile din Malta!

94€
 /pers.
City break Malta
Perioadă: 6-10 decembrie 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Malta
 
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

http://www.youtube.com/watch?v=Ejver6aBnIk

85%
85%
SUPER
  • PERIOADĂ CĂLĂTORIE
    6.5
  • COST VACANȚĂ
    9.5
  • WOW FACTOR
    9.5

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.