City break in Marrakech 122 EUR/pers (zboruri, cazare 4 nopti)

0
Marrakech a fost al 2-lea oras din Maroc in care am poposit, dupa Casablanca. Este un oras foarte animat si turistic. Recomandam mancarea din piata Jamaa el Fna, este proaspata si foarte buna, fiind pregatita inainte de lasarea serii, iar preturile sunt decente in comparatie cu restaurantele de la „bulevard”. Si nu in ultimul rand, este una dintre experientele marocane ce trebuie incercate, alaturi de o excursie in desertul Sahara.

Va propunem o idee de vacanta in centrul Marrakech-ului la riad cu rating bun, aproape de piata Jemaa el Fna si orasul vechi (Medina). Experimentati cultura marocana si nu uitati sa negociati la souq-urile din Medina.

Clima: Vezi aici cum e vremea in Marrakech in luna noiembrie.

122€
 /pers.
City break Marrakech
Perioadă: 14-18 nov. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Milano (BGY)
ZBOR 1
PLECARE
Milano (BGY)
Destinatie
Marrakech
ZBOR 2
ZBORCAZARE
Bucuresti - Milano (BGY)
14-18 nov. 2016
Milano (BGY) - Marrakech
14-18 nov. 2016

Alte date pentru zborul Milano (BGY) - Marrakech


Alege cazare
Optiunea 1
Total 4 nopti | 38€ /pers.
Optiunea 2
Total 4 nopti | 46€ /pers.

Inapoi la zbor
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten