City break in Napoli! 96 Eur (zbor si cazare 3 nopti)

3
Napoli este al 3-lea cel mai mare oras din Italia, dupa Roma si Milano, iar daca te afli in Napoli, pe langa diversele tipuri de pizza pe care le poti gasi la tot pasul, poti sa faci o excursie la Pompeii, Herculanum, unul dintre cele mai importante atractii turistice ale Italiei sau vulcanul Vezuviu, astazi Parc National.

Din Napoli faci aproximativ 40min pana in Pompeii sau Herculanum, trenul este ieftin si poti sa il iei din gara centrala (Garibaldi).

O vacanta de 3 zile costa 93 Eur in care ai zbor si cazare 3 nopti in centru.

96€
 /pers.
City break Napoli
Perioadă: 26-29 martie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Napoli
 
ZBORCAZARE
Optiunea 1
Total 3 nopti | 51€ /pers.
Optiunea 2
Total 3 nopti | 61€ /pers.

Inapoi la zbor
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

3 comentarii

  1. Salut. Cu plecare din Cluj nu gasesti nici o oferta ? 🙂 Imi crapa ficatul de ciuda cate oferte bune sunt din Bucuresti. E un pic mai dificil pentru rezidetii din Cluj sa profite de ele.

    • A Traveler and Adventurer_ on

      De obicei, incercam sa includem in ofertele de vacanta si zboruri din Timisoara, Cluj si Iasi, cand se poate. Insa spre Napoli nu am gasit zboruri ieftine cu plecare din Cluj. Numai bine si un an nou plin de vacante reusite! 🙂

  2. Hello! In ianuarie e ziua soțului meu și as vrea sa îl surprind cu un City break. So, dacă aveți timp, va rog să-mi faceți o recomandare de 3-4 zile pentru un oraș potrivit unui cuplu la o oferta atractiva. Va mulțumesc

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten