City break in Paris 146 EUR/pers (zbor, cazare 3 nopti)

0
Paris poate fi o idee buna pentru o minivacanta de toamna, pentru oricine: familii cu copii, indragostiti sau chiar pentru calatori singuratici. Este un oras in care nu te poti plictisi, iar daca nu ai idee cam ce poti face pe acolo citeste si lista noastra cu top 18 lucruri si activitati de facut in Paris. 

Pretul de 146 euro este compus din bilet de avion 64 euro/pers, profitand de oferta Blue Air de astazi, si cazare 82 euro/pers. Vacanta frumoasa! 🙂

146€
 /pers.
City break Paris
Perioadă: 17-20 nov. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Paris (BVA)
 
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.