City break in Perugia! 93 Eur (zbor si cazare 3 nopti)

2
Astazi este oferta Wizzair! Tarifele nu sunt mult mai mici, insa am scotocit si am gasit un pret foarte bun catre Perugia din frumoasa regiune Umbria, mai ales ca este in luna aprilie, cand florile incep sa apara pe la geamurile casutelor medievale, iar de perioada ce sa mai zicem, ca pica fix in weekend.

Prima optiune de cazare este langa orasul Perugia, iar distanta nu ar trebui sa fie o problema pentru ca cel mai indicat este sa inchiriezi o masina sau un scuter pentru a vizita intreaga zona, inclusiv Spello (cea mai frumoasa comuna medievala din Italia), insa am inclus si o a doua optiune de cazare in centrul istoric din Perugia.

 / pers.
City break Perugia
Perioadă: 31 mar. - 3 apr. 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Perugia
 

DETALII VACANȚĂ

Perioadă călătorie:  31 mar. - 3 apr. 2017

ZBOR

Rută:  Bucuresti-Perugia-Bucuresti | zbor operat de Wizzair
Tarif:  44 euro de persoană, dus-intors.

CAZARE

Opțiunea 1:   Villa Marina | Rating 9.1/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata.
Tarif:  98 euro / 3 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

Opțiunea 2:   Hotel S. Ercolano | Rating 7.8/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, localizat in centrul istoric al Perugiei.
Tarif:  127 euro / 3 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

TOTAL

euro / persoană | zbor și cazare (Opțiunea 1)
euro / persoană | zbor și cazare (Opțiunea 2)


Alte zboruri ieftine către Perugia

[su_list] [/su_list]
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

2 comentarii

 1. Buna, multumim pentru oferta!
  De la aeroport cu ce ajungem? Cat mai costa asta? Villa Marina, este in Perugia,nu? nu trebuie sa luam autobuz zilnic sa ajungem acasa…

  • _The One Who Wonderz on

   Buna, Anca,

   In articol este specificat „Prima optiune de cazare este langa orasul Perugia, iar distanta nu ar trebui sa fie o problema pentru ca cel mai indicat este sa inchiriezi o masina sau un scuter pentru a vizita intreaga zona, inclusiv Spello (cea mai frumoasa comuna medievala din Italia), insa am inclus si o a doua optiune de cazare in centrul istoric din Perugia.”, deci daca vrei sa stai in centrul orasului fara a folosesti mijloace de transport, te sfatuim sa alegi optiunea nr 2 de cazare.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.