City break in Porto! 112 Eur (zboruri si cazare 4 nopti)

0
Astazi iti propunem o mega oferta de city break in Porto la doar 112 Eur/pers. In banii astia ai zbor din Bucuresti via Milano si 4 nopti de cazare.

Daca reusesti sa ajungi in vacanta cu oferta asta, nu uita sa ciocnesti si un pahar de vin de Porto! Tarifele cresc repede, asa ca te sfatuim sa nu stai prea mult pe ganduri. Pentru ca zborul este via Milano, se poate obtine o oferta similara cu plecare din Timisoara.

 / pers.
City break Porto
Perioadă: 6-10 martie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Milano (BGY)
ZBOR 1
PLECARE
Milano (BGY)
Destinatie
Porto
ZBOR 2

DETALII VACANȚĂ

Perioadă călătorie:  6-10 martie 2017

ZBOR

Rută:  Bucuresti-Milano (BGY)-Porto | zboruri operate de Wizz Air si Ryanair
Tarif:  60 euro de persoană, dus-intors.

CAZARE

Opțiunea 1:   Faria Guimares Porto Centro - Rooms & Cosy Apartments | Rating 7.6/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, aproape de centru.
Tarif:  104 euro / 4 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

Opțiunea 2:   Hospedaria Do Bonfim | Rating 7.2/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, aproape de centru.
Tarif:  108 euro / 4 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

TOTAL

euro / persoană | zbor și cazare (Opțiunea 1)
euro / persoană | zbor și cazare (Opțiunea 2)Alte zboruri ieftineAceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.